REURBANITZACIÓ I ÀREA ESPORTIVA DEL CLOT (EDUSI3C 5.2)

INFORMACIÓ PER A DESCARREGAR:

18/JUL/2017: ACTA REUNIÓ DE COL.LECTIUS PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL PROGRAMA DE NECESSITATS (CIUTADANIA I PERSONAL TÈCNIC)

18/SET/2017: ACTA REUNIÓ A LA FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL PER AL DESENVOLUPAMENT DE L’OPERACIÓ (CIUTADANIA, PERSONAL TÈCNIC I POLÍTIC)

 

OBJECTE D’ENCÀRREC

El projecte consisteix en el disseny d’un espai públic obert i integrador d’aproximadament 6900 m2 que, partint de les preexistències actuals, incorpore zones d’estància i instal·lacions esportives en L’ÀREA SITUADA ENTRE C/ DR. LLUCH I BLOC DE PORTUARIS I ENTRE C/ PESCADORS I EMPAR GUILLEM”

L’operació s’entén com una oportunitat per a generar espais de diàleg i convivència dirigits a distints segments d’edat. Un espai sensible a les diferents realitats socials existents, on es puguen establir llaços de confiança a través de l’esport i l’esplai.

La proposta, a més de dissenyar la pròpia àrea d’actuació, també ha d’intuir possibles connexions en les zones adjacents, especialment amb l’àrea de Cabanyal Horta i la plaça Homes de la Mar (aquesta última serà objecte d’altra intervenció dins del marc de l’EDUSI).

 

PROGRAMA DE NECESSITATS

–      Espai esportiu: Es proposa un espai multiesportiu que permeta el desenvolupament de diversos esports (i supere el monopoli habitual del futbol): bàsquet, frontó, futbol sala, patinatge, petanca… En molts dels casos, es demana un espai apte per a jugar, més enllà de la reglamentarietat de l’espai (com per exemple amb el frontó, on una paret pot arribar a ser suficient).

–      Zones d’ombra i espais d’estança: Creació d’espais d’estança amb ombra, preferiblement amb vegetació, i moblats de manera que permeten espais de reunió i convivència per a parlar, jugar a escacs, parxís, etc.

–      Aparells de gimnàstica per a persones majors

–      Parc infantil: 1. Amb jocs adaptats per a xiquets i xiquetes amb discapacitat, que seria freqüentment utilitzat pel col·legi públic d’educació especial Ruiz Jiménez. 2. Jocs amb filosofia Montesori.

–      Mercat setmanal: rastro. Les condicions de l’espai ha d’incloure la possibilitat de realitzar un mercat ambulant setmanal.

–      Fonts d’aigua potable

–      Espai d’emmagatzematge dels equipaments esportius i el mobiliari (susceptible de situar-se en els baixos del Bloc del Portuaris)

–      Petita sala polivalent (40 m2) (susceptible de situar-se en els baixos del Bloc del Portuaris)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s