ESCOLA DE FORMACIÓ (EDUSI3C 6.1): PROGRAMA DE NECESSITATS

Ubicació: Naus situades als números 21 i 23 del carrer Lluís Despuig del Cabanyal.

Pressupost d’obra: El pressupost d’obra previst per a la rehabilitació de les naus que acolliran l’escola de formació és de 621.220,00 € (IVA inclòs).

La superfície construïda aproximada del centre serà d’uns 750 m2 . S’ha previst que els espais del centre siguen aptes per a donar diversos ensenyaments i per a que, en cas necessari, es puguen impartir en ells els Certificats de Professionalitat definits pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). Per això, els espais formatius del centre han de reunir unes condicions dimensionals mínimes que s’indiquen a continuació:

2 Aules polivalent (2×45 m2): Aules per acollir classes de diversos tipus d’ensenyaments. Per a 15 alumnes. Amb mitjans audiovisuals i ordinadors per a alumnat i professorat.

1 Aula d’informàtica (45 m2): Aula per acollir classes d’informàtica. Per a 15 alumnes. Amb mitjans audiovisuals i ordinadors per a alumnes i professorat.

2 Tallers de construcció (2×150 m2): Espai apte per a activitats formatives diverses, preferiblement amb sostre alt i bona llum natural. No té necessàriament que estar delimitat per tancaments respecte a altres espais.

1 Terreny per a treballs diversos (200 m2): Espai obert però acotat dins de les naus apte per a activitats formatives diverses, amb zones cobertes i descobertes. Utilitzable per a l’ensenyament de tècniques constructives diverses. Preferiblement prop d’espais accessoris per a emmagatzematge.

 

A més d’estos espais, el centre tindrà altres espais accessoris per als quals s’indiquen les superfícies orientatives:

1 Despatx d’administració i recepció (15 m2): Albergarà llocs de treball d’administració i gestió, així com possibles atencions personalitzades. Estarà, visible i accessible, prop de l’accés principal.

3 Despatxos (3×12 m2): Albergaran llocs de treball relacionats amb els programes impartits al centre, així com possibles atencions personalitzades.

1 Sala per al professorat (15 m2): Sala comú del professorat que servirà també com a biblioteca i sala de reunions.

1 Serveis higiènics generals (15 m2): Serveis per a públic, personal i alumnat. Aproximadament sis unitats en total.

1 Vestuaris (30 m2):  Per a ús de l’alumnat. Diferenciats per sexes.

1 Magatzem (40 m2): Espai o espais per a emmagatzematge general i/o especialitzat. Dos magatzems estaran associats als dos tallers.

Altres  (40 m2): Espais necessaris per al correcte funcionament del centre: sales d’instal·lacions, circulacions, zona càrrega i descarrega, etc.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s