CENTRE CÍVIC 5C (EDUSI3C 8.1): PROGRAMA DE NECESSITATS

FORMULARI UTILITZAT PER A LA CONSULTA I CONSTRUCCIÓ DEL PROGRAMA DE NECESSITATS

Ubicació: solar a definir entre el carrer Lluís Despuig i Sant Pere, Cabanyal.

Pressupost d’obra: El pressupost d’obra previst per a la construcció de la seu del Centre Cívic 5C com a edifici de demostració de consum energètic nul o quasi nul és de 1.407.000 € (IVA inclòs).

El projecte del Centre Cívic ha de comptar amb una superfície construïda aproximada de 1000 m2 i donar solució al següent programa de necessitats, elaborat sobre la base de les necessitats detectades a l’actual teixit associatiu del barri:

Diagrama programa 5C

4 Despatxos (4×12 m2): Albergaran possibles llocs de treball (administració, gestió, etc), així com possibles atencions personalitzades dutes a terme per alguns col·lectius del barri (acompanyament en la recerca de treball…).

2 Aules (2×45 m2) :  Una aula per albergar ordinadors de manera permanent. Una aula insonoritzada per acollir classes/tallers de música, assajos…

2 Aules-Taller (2×45 m2): Un aula per fer tallers (pintura, ceràmica…), equipada amb bancada i punts d’aigua, així com armariades per emmagatzemar tot el material. Una aula equipada amb una xicoteta cuina (forn, foguer, nevera, congelador, campana extractora i pila), preparada per realitzar tallers de cuina, degustacions…

1 Sala multiusos (150 m2): Una sala flexible que continga un sistema de grades retràctils i un possible escenari (preferiblement de posar i treure) i que siga compartimentable en tres espais  independents de 50 m2.

1 Gimnàs / Aula-Salut (100 m2): Una sala per a la realització d’activitats físiques. Equipada amb espills i espai per emmagatzemar el material necessari per a desenvolupar activitats com: pilates, ioga, dansa, acrobàcies, etc. És recomanable que compte amb una altura lliure generosa (tota ella o una part) de manera que puga albergar el major tipus d’activitats.

1 Camerino (20 m2): Una sala que, a mode de camerino, puga albergar els preparatius necessaris per a possibles funcions a realitzar en la sala multiusos.

1 Vestíbul, Consergeria, Cafeteria (127 m2): Un espai generós d’accés al Centre Cívic on es podran realitzar exposicions, actuacions i activitats diverses. Acollirà l’espai d’estança de la cafeteria, ja que la cuina, d’aproximadament 15 m2, comptarà amb un espai independent.

2 Vestuaris (50 m2): Vestuaris amb pila, lavabo i dutxa, així com bancades i taquilles per a usuaris, que s’ubicaran preferiblement prop del gimnàs i les aules-taller. Vestuaris per al personal del centre.

Altres (200 m2): Espais necessaris per al correcte funcionament del centre cívic -banys, magatzem, espai d’instal·lacions, cambra de fem, circulacions, zona càrrega i descarrega, etc-.

Espais comuns: S’ha de prestar especial atenció al disseny dels espais comuns (vestíbul, corredors, pati…), que han de ser capaços de facilitar la interacció entre els usuaris i les diverses cultures presents al barri.

Espai exterior: El Centre Cívic ha de comptar amb un espai exterior que puga albergar jocs, actuacions, tallers, activitats diverses, etc. Ha d’entendre’s com una zona d’estància i esplai, amb un alt grau d’interpenetració amb l’espai interior.

Accessos: És recomanable que alguns espais tinguen un accés independent des de l’exterior per a facilitar el seu ús en moments que la resta de l’edifici romanga tancat.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s